Oud IJzer verkopen

Oud ijzer inleveren en daar ook nog geld aan verdienen ook?

Oud ijzer verkopen? Laat het niet liggen!

U heeft misschien nog oud ijzer liggen en wilt dit oud ijzer verkopen. IJzer is immers een gewilde grondstof. De vraag naar ijzer als grondstof is daarom meestal erg hoog. Dus wilt u oud ijzer verkopen dan loont het beslist de moeite om contact met ons op te nemen. Bij Hilhorst Recycling bent u op de juiste plek voor het recyclen van uw oude ijzer u ontvangt altijd de beste ijzerprijs van de regio Gooise Meren.

De ijzerprijs is afhankelijk van de vraag vanuit de industrie naar ijzer. De ijzerprijs is dan ook aan fluctuaties onderhevig. Door de schaalgrootte van Hilhorst Recycling en de efficiëntie van ons geautomatiseerde recycling proces zijn wij in staat meer te bieden voor uw oude ijzer dan concurrerende bedrijven uit de Gooi- en Vechtstreek.

De hoogste RVS prijs van de regio Gooise Meren?

Bovendien is Hilhorst Recycling, (voorheen Hilhorst afvalstoffen) een familiebedrijf en al sinds 1938 actief in het hergebruiken van oude metalen. U doet dus zaken met een zeer betrouwbare partij waarbij persoonlijk contact en eerlijk zaken doen, hoog in het vaandel staan. Wij zijn niet voor niets een begrip in Bussum, Naarden, Hilversum en omstreken. Dus wilt u de beste prijs voor uw oude ijzer? Neem contact op met Hilhorst Recycling voor de actuele ijzerprijs.

Nu direct geld voor uw oude ijzer

Wilt u langs komen met uw lading ijzer? Wij zijn geïnteresseerd in zowel kleine als grote partijen. Dus heeft u bijvoorbeeld betonijzer, betonstaal, buizen, kokers, betonstaal of ijzerpijpen liggen. Onze geijkte weegsystemen en rekenen dit ijzer direct per bank of contant met u af.

U kijkt gewoon mee met wegen en afrekenen en dat zorgt voor openheid en een eerlijke prijs. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook bij u komen afhalen. Tevens kunnen wij een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Bekijk hier onze actuele prijzen

Koper (nieuw rood) Prijs op aanvraag
RoodKoper (zwaar rood) prijs op aanvraag
Geelkoper (messing) prijs op aanvraag
Roodkoper (handgepeld) prijs op aanvraag
RoodKoper (gemengd) prijs op aanvraag
Brons € prijs op aanvraag
Draad / kabel prijs op aanvraag
Lood prijs op aanvraag
Zink prijs op aanvraag
IJzer prijs op aanvraag
Gruis ijzer prijs op aanvraag
Electromotoren prijs op aanvraag
Metaalspanen & -draaisels Prijs op aanvraag
Roestvrij staal (RVS) prijs op aanvraag
Blank profiel aluminium prijs op aanvraag
Kleur profiel aluminium prijs op aanvraag
Nieuw aluminium prijs op aanvraag
Gegoten aluminium prijs op aanvraag
Aluminium oud prijs op aanvraag
Offset aluminium platen € prijs op aanvraag
Aluminium velgen prijs op aanvraag

Oude metalen, brengen of ophalen?

Bel met: 0887308250Of stel uw vraag