Oud papier

Inzamelen, sorteren en verwerken van oud papier & karton

Hilhorst Recycling is gespecialiseerd in het recyclen van papier en karton tot hoogwaardige grondstof, van particulieren tot bedrijven en overheden. Hilhorst Recycling verzorgt de inzameling en verwerking van deze zeer goed herbruikbare materialen. voor de inzameling beschikt Hilhorst Recycling over meerdere perskraakwagens, containerauto’s en laadklepwagens. Voor elk inzamelmiddel een passende oplossing. Aan de Nieuwe Vaart 3 in Bussum kan materiaal worden aangeleverd. Daar vindt ook verdere verwerking, weging en registratie plaats.

Voor elke wijze van inzamelen en verwerken een pasklare oplossing.

Werkwijze

Door oud papier te recyclen, levert u een bijdrage aan een beter milieu. Bij Hilhorst Recycling worden alle soorten papier verwerkt en tot balen geperst welke dienen als grondstof voor papierfabrieken. Uw oud papier wordt een waardevolle grondstof voor verpakkingspapier, hygiënepapier, krantenpapier en nog veel meer.
Voor bedrijven in de regio Gooi- en Vechtstreek, Wijde Meren en Almere haalt Hilhorst Recycling het oud papier op. Hiervoor heeft Hilhorst Recycling diverse inzamelmiddelen ter beschikking. Zo kan voor iedere hoeveelheid papierafval een passende container geplaatst worden. U kunt uw oud papier ook op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur inleveren bij Hilhorst Recycling aan de Nieuwe Vaart 3 in Bussum. Afhankelijk van de kwaliteit en hoeveelheid van het aangeboden papier kan door Hilhorst Recycling ook nog een vergoeding voor het papier betaald worden.

Neem contact op met Hilhorst Recycling

Wilt u weten wat Hilhorst Recycling op het vlak van papierrecycling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 088-730 82 50 of vul onderstaande formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

4 + 4 =

Brengen, ophalen & containerservice

Hilhorst Recycling kan uw karton en papierafval ophalen, we kunnen een passende container plaatsen en kleinere hoeveelheden kunnen in Bussum worden gebracht.

Informeer eens naar de mogelijkheden voor het inzamelen van oud papier met het plaatsen van stapel- of rolcontainers van 40 tot 1100 liter.

Oud papier, brengen of ophalen?

Bel met: 0887308250Of stel uw vraag