Oud Aluminium

Aluminium inleveren en daar ook nog geld aan verdienen?

Oud aluminium verkopen tegen de hoogste prijs

U wilt oud aluminium verkopen. aluminium is immers een veelgebruikte grondstof. De vraag naar aluminium als grondstof is daarom meestal erg hoog. Dus heeft u oud aluminium liggen dan loont het beslist de moeite om contact met ons op te nemen. Bij Hilhorst Recycling ontvangt u altijd de beste aluminiumprijs van de regio Gooise Meren.

De aluminiumprijs is afhankelijk van de vraag op de aluminiummarkt en deze fluctueert uiteraard net zoals de prijzen van andere grondstoffen markt. Door de schaalgrootte van Hilhorst Recycling en de efficiëntie van ons geautomatiseerde recycling proces zijn wij in staat meer te bieden voor uw oude metalen dan concurrerende bedrijven uit de Gooi- en Vechtstreek.

De hoogste aluminiumprijs van de regio Gooise Meren

ovendien is Hilhorst Recycling, (voorheen Hilhorst afvalstoffen) een familiebedrijf en al sinds 1938 actief in het hergebruiken van oude metalen. U doet dus zaken met een zeer betrouwbare partij waarbij persoonlijk contact en eerlijk zaken doen, hoog in het vaandel staan. Wij zijn niet voor niets een begrip in Bussum, Naarden, Hilversum en omstreken. Dus wilt u de hoogste prijs voor uw oude aluminium? Neem contact op met Hilhorst Recycling voor de actuele aluminiumprijs.

Geld voor uw oude aluminium

Wilt u langs komen met een lading aluminium? Wij zijn geïnteresseerd in zowel kleine als grote partijen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het aluminium direct per bank of contant met u af.

U kijkt gewoon mee met wegen en afrekenen en dat zorgt voor openheid en een eerlijke prijs. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook bij u komen afhalen. Tevens kunnen wij een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Bekijk hier onze actuele prijzen

Koper (nieuw rood) Prijs op aanvraag
RoodKoper (zwaar rood) prijs op aanvraag
Geelkoper (messing) prijs op aanvraag
Roodkoper (handgepeld) prijs op aanvraag
RoodKoper (gemengd) prijs op aanvraag
Brons € prijs op aanvraag
Draad / kabel prijs op aanvraag
Lood prijs op aanvraag
Zink prijs op aanvraag
IJzer prijs op aanvraag
Gruis ijzer prijs op aanvraag
Electromotoren prijs op aanvraag
Metaalspanen & -draaisels Prijs op aanvraag
Roestvrij staal (RVS) prijs op aanvraag
Blank profiel aluminium prijs op aanvraag
Kleur profiel aluminium prijs op aanvraag
Nieuw aluminium prijs op aanvraag
Gegoten aluminium prijs op aanvraag
Aluminium oud prijs op aanvraag
Offset aluminium platen € prijs op aanvraag
Aluminium velgen prijs op aanvraag

Oude metalen, brengen of ophalen?

Bel met: 0887308250Of stel uw vraag